top of page

Pulp Horror Fiction

Indkaldelse til ny antologi med udgivelse i 2021

Kan du skrive horror? Og kan du gøre det pulpet? Så er det nu du skal fatte dit yndlingsskriveredskab.

 

Enter Darkness udgiver i 2021 en horror-antologi med pulpnoveller. Så kan du kombinere horror med action, mystik og plot twists på den helt rigtige måde, så er det måske dig der får en novelle med i antologien. 

 

Novellen skal naturligvis være horror - gerne den slags hvor man ikke tør bevæge sig på toilettet selvom blæren er på bristepunktet. Og så skal det selvfølgelig være pulp.

 

Elementer af science fiction er tilladt som ramme til historien, men det skal være sekundært i forhold til genren. Ligeledes er overnaturlige fænomener og væsener tilladt, og måske kan de ligefrem være med til at skabe den helt rette stemning. 

 

Men hvad er pulp?

 

Pulp kan helt kort beskrives som billig produktion og hurtigt skrevet, kommerciel litteratur. I dette tilfælde er det dog udelukkende relateret til skrivestil, struktur og indhold. Pulp er eskapisme og underholdning for masserne. Pulp er action og en helt der udsættes for den ene udfordring efter den anden. Det er også plot twists og markante karakterer. Google endelig løs for at læse meget mere om pulp. Hvis du kan kombinere ovenstående, så står du måske med en mesterlig pulp-novelle.

Skulle det dog (mod forventning) vise sig at der ikke er nok kvalificerede noveller, forbeholder forlaget sig retten til ikke at udgive en antologi. 

 

De tekniske krav:

- Novellen skal sendes som vedhæftet fil til info@enterdarkness.dk

- Eneste tilladte formatering af tekst er kursiv

- Novellen skal være på mellem 4.000 og 10.000 ord

- Husk at skrive navn og adresse i e-mailen

 

Novellen må ikke tidligere have været udgivet og må ikke samtidig indsendes til andre konkurrencer, forlag osv.

 

Der udbetales ikke honorar for deltagelse i denne novellesamling. Til gengæld kan du få op til 5 gratis forfattereksemplarer af den trykte bog samt tilbud om at købe andre af forlagets udgivelser til stærkt nedsat pris.

 

Deadline for indsendelse er 1. december 2020. Forvent at få svar om antagelse/afslag i løbet af januar 2021.

 

God skrivelyst :-) Og skriv endelig hvis du har spørgsmål.

bottom of page